Vakantiewerk bij HdS Zorg

Zelf je vakantiegeld verdienen? Niet stil willen zitten in de vakantie? Ervaring opdoen in de zorg? Van betekenis willen zijn voor onze klanten en collega’s? Allemaal redenen om contact met ons op te nemen want wij hebben volop vakantiewerk

Kies voor betekenisvol vakantiewerk!

Ons aanbod

Wij bieden je een afwisselende baan in de zorg, afhankelijk van je opleiding, ervaring en persoonlijke wensen zoals aantal uren en werkplek. Bij HdS Zorg krijg jij de kans om van onze uitblinkers te leren en jouw talenten en vaardigheden optimaal te benutten. Werkervaring bij HdS Zorg staat goed op jouw CV. 

Wij zoeken...

Voor (wijk)teams

  • verzorgenden IG
  • verpleegkundigen (MBO)
  • wijkverpleegkundigen (HBO)
  • huishoudelijk medewerkers
  • studenten die een opleiding volgen voor één van deze functies

Over HdS Zorg

HdS Zorg is een christelijke organisatie voor thuiszorg. Vanuit de liefde en de zorg die God ons geeft willen wij ook liefde, zorg en ondersteuning geven naar onze cliënten en elkaar. Wij verwachten dan ook dat onze medewerkers kerkelijk meelevend zijn. Onze professionals zijn deskundige mensen die garant staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit, respect, gedrevenheid, liefde en échte aandacht voor hun naaste. In de gemeente Barneveld biedt HdS Zorg professionele thuiszorg in de vorm van verpleging en verzorging en huishoudelijke zorg. HdS Zorg vind je in Barneveld, Voorthuizen, Terschuur, Zwartebroek, Garderen, Stroe, Kootwijk, Kootwijkerbroek en De Glind. HdS-zorg is een onderdeel van Stichting Icare.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met HdS Zorg via wijkverpleging@hdszorg.nl

Maak kans op € 250,- extra vakantiegeld

Een mooie bonus voor jou als vakantiekracht

Wij waarderen onze vakantiekrachten. Dat jij je voor onze klanten inzet willen we dan ook graag belonen. We verdelen maar liefst € 500,- in waardebonnen van € 250,-, € 150,- en € 100,-. 

Hoe maak je kans op extra vakantiegeld?

  • Je meldt je hieronder aan als vakantiekracht
  • Je werkt in de periode van 1 juni 2021 tot 30 september 2021 minimaal 80 uur verdeeld over 4 weken.
  • Je staat aantoonbaar ingeschreven bij een Beroeps Opleidende Leerweg
  • Of beschikt over de juiste diploma’s.

Aan het eind van de vakantieperiode verloten we de drie waardebonnen van € 250,-, € 150,- en € 100,-.

 

Bij aanmelding wordt je doorgelinkt naar het sollicitatieformulier van Icare. Geef bij motivatie aan dat je je opgeeft voor vakantiewerk bij HdS Zorg.

Ja, ik meld mij aan
Powered by Emply